Akutthjelp - Tannlegevakt

Her er direkte link til to ulike timebestillinger hos oss om du har vanskelig for å bruke den som er integrert på nettsiden.

https://www.itannlegen.no/tannlege

https://entann.no/bestill-timeavtale-hos-oss/

Du kan også ringe 24/7 til 64852600

Bestill time via SMS:

Send TIME + ditt navn, fødselsdato og grad av hast til

94 54 85 05.

F.eks: TIME Ola Normann 150365 Kontroll, gjerne om 2 uker på morgenen.

Dette er en gratis tjeneste, du betaler kun pr sendte melding.

Åpningstider:

Mandag - fredag

kl 07.00 - 18.00

Lørdag Akutt 08-14 +Mobilvakt 94548505

Søndag 10-14 +Mobilvakt 94548505

Vi har også åpent utover åpningstidene, ta kontakt (telefon eller sms)

Kontakt oss:

Ski Tannlegesenter

Jernbaneveien 4

1400 Ski

Tlf: 64 85 26 00

Besøk oss:

Ski Tannlegesenter

Jernbaneveien 4

Inngang "Parkaksen" retning rundkjøringen mot Kirkeveien)

Se etter skiltet vårt eller statuen av hesten "Steinlager"

Enkelte ganger kan ulykken være ute. Du kan få akutt tannverk, komme ut for en ulykke eller knekke biter av en tann. Det er viktig at du da tar kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg så raskt som mulig.

Ski har nå egen tannlegevakt med kundegrupper primært fra Follo, Oslo og Østfold. Tannlegene som arbeider her på Ski tannlegesenter tilstreber så langt det er mulig å tilby deg time så raskt vi kan. Vi har også mulighet til å ta deg imot lørdag, søndag og i høytider så langt bemanningen strekker til i våre 12 moderne behandlingsrom. Tannlegevakten vår har ikke døgnåpent, men du får beskjed om når du kan få hjelp via vårt informasjonssystem.

Ta kontakt pr telefon eller sms (94548505). Vi har telefontid åpent hver dag hele døgnet med sekretær. Vi tar også imot timebestillinger (også akutt hjelp bestilling) pr sms (94548505) eller email (timeavtale@tannlege.info). Noen ganger kan det ta litt tid før du får svar, men som regel svarer vi raskt med tilbud om når tannlegen har mulighet til å hjelpe. Booker du time selv eller ringer oss, får du avklart når du kan få hjelp og umiddelbar elektronisk bekreftelse på din timebestilling.

Tannlegevakten vår er åpen for alle pasienter. Faste pasienter blir prioritert.

De vanligste årsakene til at pasienter kontakter oss akutt:

Tannverk

Av ulike årsaker oppstår tannverk. Hull i tann med ising, vondt med kaldt eller varmt, smerter i tannkjøtt rundt visdomstann, eller akutt betennelse i tannkjøtt med hevelse (abcess - akutt periodontitt). Tannlegene hos oss behandler med de seneste teknikker innen smertebehandling. Vi har flott nytt utstyr som gir en god og trygg behandling. Behandlingen som er nødvendig for å løse ditt problem vil bli utført slik at du ofte blir smertefri. Noen ganger behøver kroppen noen dager på å komme seg, slik at det er nødvendig å få hjelp med smertestillende eller antibiotika.

Frakturer

Noen ganger kan du være uheldig å brekke en del av en tann eller være utsatt for en ulykke slik at flere tenner blir ødelagt. Ofte kan vi lage en hvit fylling som erstatter tapt tannsubstans, andre ganger må vi lage en krone slik at restaureringen av tannen blir holdbar.

Ulykke med barn

Kontakt den offentlige tannhelsetjenesten. Utenom åpningstiden (til den offentlige tannhelsetjenesten), kontakt Oslo offentlige tannlegevakt for behandling av barn. Du er også velkommen til oss, men vi ønsker at du først og fremst tar kontakt med den offentlige tannhelsetjenesten.

Link til offentlige tannhelsetjenesten: trykk her

Ønsker du time samme dag, send sms (94548505), ring 64852600 eller send email (timeavtale@tannlege.info)

Her bestiller du time hos Morten Paulsbo>> (ønsker du time samme dag, ring 64852600 eller send sms 94548505

Her bestiller du time hos Magnus Paulsbo >> (ønsker du time samme dag, ring 64852600 eller send sms 94548505

Her kan du også finne en ledig akuttime i vår felles kalender, men husk du kan også sende sms til 94548505 eller ringe oss dersom du ønsker time som du ikke finner her eller i Tannlegen sin kalender (linkene over).

Du kan også sende oss en forespørsel om time på mail - timeavtale@tannlege.info eller sms 94548505.

FINN LEDIG AKUTTIME HER, "TIME PÅ DAGEN", "HELGEVAKT".